Ένα μόνο μαγιό δεν αρκεί!

Στο Alexaki Underwear ετοιμάσαμε ένα πλήρη καλοκαιρινό οδηγό με όλους τους λόγους που χρειάζονται για να σας πείσουν πως ένα μαγιό δεν είναι ΠΟΤΕ αρκετό.Το καλοκαίρι είναι εδώ και η σωστή προετοιμασία και οργάνωση για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες πρέπει να αποτελούν την προτεραιότητα μας. Φυσικά από τη φαρέτρα με τα απολύτως απαραίτητα “σύνεργα” του καλοκαιριού δεν μπορεί να λείπει το μαγιό μας, που αποτελεί άλλωστε και το κύριο… ένδυμα των εξορμήσεων μας σε παραλίες και πισίνες. Τα μαγιό που θα επιλέξουμε για φέτος το καλοκαίρι πρέπει να διακρίνονται σίγουρα για την υψηλή ποιότητά τους, που θα μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στις βουτιές αλλά και τις ώρες ξεγνοιασιάς στις παραλίες, ενώ ταυτόχρονα θα χαρακτηρίζονται από άνεση και μοντέρνο στυλ που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε μέσα στο πλήθος. Για να είναι όμως πετυχημένη η εξόρμηση μας σε θάλασσες και πισίνες το σίγουρο είναι πως ένα μόνο μαγιό δεν αρκεί!

 

Στο Alexaki Underwear ετοιμάσαμε ένα πλήρη καλοκαιρινό οδηγό με όλους τους λόγους που χρειάζονται για να σας πείσουν πως ένα μαγιό δεν είναι ΠΟΤΕ αρκετό.

 

1. Για λόγους υγιεινής

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε μαγιό είναι πως σίγουρα θα χρειαστείτε – τουλάχιστον – και ένα δεύτερο. Αμέσως μετά τη βουτιά μας στη θάλασσα ή σε κάποια πισίνα, οι ειδικοί συνιστούν να βγάζουμε το βρεγμένο μας μαγιό και να τοποθετούμε ένα νέο, στεγνό. Όπως επισημαίνουν, υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγιεινής τους οποίους δεν πρέπει να αψηφά κανείς και το πιο συνετό και πρέπον είναι να μην αφήνουμε το μαγιό μας να στεγνώσει πάνω στο σώμα μας. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού η πιθανότητα εμφάνισης κάποιων μυκητιάσεων αυξάνεται δραματικά με τους επιστήμονες να τονίζουν μεταξύ άλλων πως μπορούμε να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας απέναντι σε αυτή την απειλή αντικαθιστώντας το υγρό μαγιό μας με ένα άλλο στεγνό. Πριν βγείτε στις παραλίες ή σπεύσετε να βρείτε μια καλή ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα που θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας βουτιές, βεβαιωθείτε πως έχετε στην τσάντα σας ένα δεύτερο μαγιό για να αλλάξετε.


2. Για λόγους στυλ

 

Μπορεί το καλοκαίρι να περνάμε περισσότερο χρόνο σε κάποια παραλία, απολαμβάνοντας ένα δροσερό ρόφημα ή μια βουτιά στη θάλασσα, και να περιορίζουμε τις άλλες κοινωνικές μας δραστηριότητες, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να χάνουμε το στυλ και τη φινέτσα μας. Ακόμη και τις ημέρες που βρισκόμαστε σε διακοπές και συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε τις περισσότερες ώρες με ένα μαγιό, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε για το προσωπικό μας στυλ και την αισθητική μας. Ένας έξυπνος και πρακτικός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι φυσικά το να επιλέξουμε περισσότερα από ένα μαγιό, ώστε να αλλάζουμε εμφάνιση και να προσαρμόζουμε την καλοκαιρινή μας ενδυμασία ανάλογα με την περίσταση και την ώρα. Για παράδειγμα μπορούμε να επιλέξουμε ένα μαγιό σε πιο “ήσυχες” αποχρώσεις για τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες και ένα μαγιό λίγο πιο εντυπωσιακό για το απόγευμα ή το βράδυ που ενδεχομένως να απολαμβάνουμε ένα ποτό σε κάποιο παραθαλάσσιο μπαρ. Το να φοράμε κάθε μέρα ή σε κάθε εξόρμηση μας στη θάλασσα το ίδιο μαγιό δεν είναι σίγουρα δείγμα σωστού στυλ, ενώ το να επιλέξουμε διαφορετικά μαγιό για την κάθε περίπτωση είναι αναμφίβολα η λύση στην οποία πρέπει να στραφούμε εάν θέλουμε να ξεχωρίζουμε.

 

3. Για μια ώρα ανάγκης

 

Εκτός από τους λόγους υγιεινής αλλά και από άποψη στυλ, ένα δεύτερο μαγιό χρειάζεται πάντα μέσα στην τσάντα μας ακόμη και για μια… ώρα ανάγκης. Τα καλοκαιρινά ατυχήματα δεν είναι λίγα, αλλά αντιθέτως ιδιαίτερα συχνά και σε πολλές των περιπτώσεων ακόμη και άκρως ντροπιαστικά. Εάν σκιστεί το μαγιό μας μετά από μια απότομη κίνηση, εάν το χάσουμε άθελα μας ενώ κολυμπάμε, εάν μας το κλέψει κάποιος στα αποδυτήρια ή εάν απλά πέσει κάποιο ρόφημα πάνω του και το λερώσει σίγουρα ένα δεύτερο μαγιό θα μας ξελασπώσει στο άψε σβήσε. Κανείς δεν θέλει άλλωστε να κυκλοφορεί με ένα σκισμένο ή ένα λερωμένο μαγιό σε μια πολυσύχναστη πλαζ και αυτός είναι ξεκάθαρα ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ένα μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό.

 

Στο Alexaki Underwear φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε κάθε χρόνο τη συλλογή μας με νέα, μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και ποιότητας μαγιό τα οποία αντικρίζοντας τα κάποιος είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν μπορεί να συγκρατηθεί και να αγοράσει μόνο ένα. Η μεγάλη γκάμα που προσφέρει η εταιρία μας, καλύπτει όλες τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και σας προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να απολαύσετε ξέγνοιαστα τις εξορμήσεις σας σε θάλασσες και πισίνες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TAGS: