Ανδρικά εσώρουχα, διάλεξε σωστά!

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε τα κατάλληλα ανδρικά εσώρουχα για το σώμα σας!Η επιλογή του σωστού ανδρικού εσωρούχου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, καθώς σε αντίθεση με τα ρούχα δεν υπάρχει συνήθως η δυνατότητα της δοκιμής. Τα σωστά εσώρουχα είναι αυτά που προσφέρουν άνεση, ευκολία κινήσεων, δεν προκαλούν δερματολογικά προβλήματα και ταυτόχρονα εφαρμόζουν σωστά στο σώμα και το αναδεικνύουν. Συνεπώς, όταν αγοράζετε ανδρικά εσώρουχα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να επιλέξετε αυτά που παρέχουν πλήρη υποστήριξη, μειώνουν τις τριβές, απορροφούν τον ιδρώτα, δεν προκαλούν ερεθισμούς ή έντονη φαγούρα και επιτρέπουν την ομαλή κυκλοφορία του αέρα προς στο σώμα.

Στο Alexaki Underwear διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ανδρικά εσώρουχα και σταχυολογήσαμε μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα για το σώμα σας.

Μετρήστε σωστά

Όσο καλά και εάν ξέρουμε το σώμα μας και όσο πεπεισμένοι και εάν είμαστε για το μέγεθος των εσωρούχων που πρέπει να αγοράσουμε, είναι συνετό να προχωράμε σε μια μέτρηση πριν από κάθε αγορά. Ο λόγος; Το κάθε brand που διαθέτει ανδρικά εσώρουχα είναι πολύ πιθανό να προσφέρει διαφορετικά μεγέθη σε κάθε κατηγορία. Για παράδειγμα κάποιος άνδρας να φοράει L σε μια συγκεκριμένη εταιρία εσωρούχων αλλά σε μια άλλη να πρέπει να αγοράσει M. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια μέτρηση πριν από κάθε αγορά. Χρειάζονται δύο συγκεκριμένες μετρήσεις: μια γύρω από τη μέση και μια γύρω από τους γλουτούς. Έχοντας αυτούς τους δύο αριθμούς μπορείτε να συγκρίνετε κάθε φορά πριν αγοράσετε ένα ανδρικό εσώρουχο με τα αντίστοιχα μεγέθη της εταιρίας και να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις αναλογίες που έχετε μετρήσει. Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι σίγουρα η πρώτη προτεραιότητα στα ανδρικά εσώρουχα.

Άνεση και στυλ  

Το δεύτερο χαρακτηριστικό ενός κατάλληλου εσωρούχου είναι το να προσφέρει άνεση. Ανδρικά εσώρουχα με “λάθος” ραφές ή χαμηλής ποιότητας είναι πολύ πιθανό – αν όχι βέβαιο – ότι θα προκαλέσουν δυσφορία μέσα στην ημέρα ακόμη και εάν η επιλογή του μεγέθους έγινε σωστά. Δεν αρκεί λοιπόν απλά να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος αλλά και το κατάλληλο υλικό και σύνθεση, που θα προσφέρει άνεση και ευκολία κινήσεων. Εξίσου σημαντικό είναι και το στυλ, καθώς όσο πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό είναι ένα εσώρουχο τόσο καλύτερα νιώθει αυτός που το φοράει. Το ανδρικό βαμβακερό boxer Fila είναι για παράδειγμα ένα ανδρικό εσώρουχο ιδιαίτερα άνετο και εύχρηστο, που εφαρμόζει σωστά σε κάθε τύπο σώματος ενώ παράλληλα διακρίνεται για την κομψή σχεδίασή του και το κλασσικό του στυλ. Σε λίγο πιο μοντέρνα γραμμή, αλλά εξίσου άνετο και καλοφόρετο, το ανδρικό boxer bamboo Walk με σχέδιο multicolour είναι μια ακόμη επιλογή ανδρικού εσωρούχου που συνδυάζει άνεση με στυλ, που είναι και το ζητούμενο για κάθε άνδρα.

Συνδυάστε υλικά


Τα βαμβακερά ανδρικά εσώρουχα είναι σίγουρα η πρώτη προτεραιότητα των ανδρών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδυάσετε και με άλλου τύπου εσώρουχα. Αρκετά διαδεδομένα είναι πλέον τα εσώρουχα από bamboo ή αυτά που διαθέτουν στη σύνθεσή τους και elastane και μπορείτε να συνδυάσετε τέτοιου είδους εσώρουχα με τα βαμβακερά και να έχετε επιλογές για κάθε περίσταση. Όπως άλλωστε και με τα ρούχα, έτσι και με τα ανδρικά εσώρουχα, είναι καλό να συνδυάζετε διαφορετικά είδη και να είστε προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση. Έτσι θα έχετε επιλογές στην ντουλάπα σας κατάλληλες για ύπνο, για τρέξιμο, για πολύωρη εργασία ή ταξίδι. Δοκιμάζοντας διαφορετικές συνθέσεις θα βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας και θα είστε σε θέση να απολαύσετε ευκολία και άνεση κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ό,τι και εάν κάνετε.

Με μια πληθώρα επιλογών στην αγορά, δεν είναι εύκολο να επιλέξετε το καταλληλότερο ανδρικό εσώρουχο. Ωστόσο ακολουθώντας πρακτικές και έξυπνες συμβουλές θα είστε σε θέση να κάνετε στοχευμένες αγορές και να αποκτήσετε τα εσώρουχα που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σας. Ξεκινήστε με μια πρόσφατη μέτρηση, επιλέξτε εσώρουχα που προσφέρουν άνεση και χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας ραφές και υλικά και συνδυάστε διαφορετικούς τύπους εσωρούχων για να είστε πάντα έτοιμοι για κάθε περίσταση. Στo  Alexaki Underwear μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα ανδρικών εσωρούχων αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα, τις ανάγκες και την προσωπικότητά σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TAGS: