Εσώρουχα εγκυμοσύνης: Τι χρειάζεσαι, τι να προσέξεις!

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που φέρνει πολλές αλλαγές τόσο στο σώμα μας όσο και στον τρόπο ζωής μας, και σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι και η επιλογή των αντίστοιχων εσωρούχων. 

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που φέρνει πολλές αλλαγές τόσο στο σώμα μας όσο και στον τρόπο ζωής μας, και σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι και η επιλογή των αντίστοιχων εσωρούχων. Το σώμα μιας εγκύου μεταβάλλεται διαρκώς και μπορεί κατά την έναρξη της εγκυμοσύνης τα συνηθισμένα εσώρουχα που φοράτε καθημερινά να σας ικανοποιούν, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για τους επόμενους μήνες που ακολουθούν.

 

Η άνεση είναι το ζητούμενο

 

Το άλφα και το ωμέγα στα εσώρουχα εγκυμοσύνης είναι η άνεση που προσφέρουν. Μια έγκυος χρειάζεται πρωτίστως την ασφάλεια της άνεσης, και τα εσώρουχα δεν πρέπει να είναι άβολα ούτε να την εμποδίζουν να κινηθεί ή να την πιέζουν. Συνεπώς αυτό που σίγουρα χρειάζεται κάθε έγκυος γυναίκα είναι άνετα εσώρουχα εγκυμοσύνης. Τα εν λόγω εσώρουχα άλλωστε έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εγκύους και διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που τα καθιστούν εύκολα στη χρήση και εξαιρετικά άνετα. Αντιθέτως τα υπόλοιπα, συμβατικά, εσώρουχα που δεν έχουν σχεδιαστεί για εγκύους δεν είναι κατάλληλα για τέτοια χρήση και εκτός από άβολα μπορεί να επιφέρουν και δυσφορία που σίγουρα δεν τη χρειάζεται καμία έγκυος. Στo Alexaki Underwear μπορείτε ωστόσο να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άνετα εσώρουχα, τα οποία θα σας καλύψουν σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης σας και θα σας προσφέρουν ευελιξία και άνεση κινήσεων, που σίγουρα χρειάζεται κάθε έγκυος.


Το υλικό… μετράει!

 

Κάθε έγκυος χρειάζεται να επιδείξει τη δέουσα προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να φροντίσει τον εαυτό της, το σώμα της και φυσικά το έμβρυο που κουβαλάει. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στα υλικά που συνθέτουν τα εσώρουχα εγκυμοσύνης που πρόκειται να αγοράσετε. Προτιμήστε βαμβακερά εσώρουχα ή εσώρουχα με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι, τα οποία έχουν καλύτερη υφή, είναι πιο απαλά για το δέρμα, δεν το ερεθίζουν και το βοηθούν να αναπνέει καλύτερα. Είναι πολύ πιθανό την περίοδο της εγκυμοσύνης να νιώθετε τη θερμοκρασία του σώματός σας να ανεβαίνει και κατά συνέπεια εάν επιλέξετε ακατάλληλα εσώρουχα (όπως τα συνθετικά) η κατάσταση να γίνει ακόμη πιο ανυπόφορη. Αντιθέτως, τα βαμβακερά εσώρουχα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σώμα σας δροσερό.

 

Επιλέξτε “υποστηρικτικά” εσώρουχα

 

Εάν έχετε συνηθίσει να φοράτε στενά ή εφαρμοστά εσώρουχα και ρούχα, τότε η περίοδος της εγκυμοσύνης θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα δύσκολη. Πρόκειται για μια περίοδο άλλωστε που είναι καλό να στραφείτε σε πιο άνετα φανελάκια, να επιλέξετε ειδικά καλσόν εγκυμοσύνης ή ακόμη και παντελόνια εγκυμοσύνης τα οποία πρωτίστως δεν θα σας πιέζουν και θα σας προσφέρουν άνεση αλλά και στυλ. Είτε περνάτε ώρες μέσα στο σπίτι είτε κινήστε στον δρόμο, η άνεση πρέπει να αποτελεί πάντα την πρώτη σας προτεραιότητα και τα εσώρουχα να διαδραματίζουν υποστηρικτικό ρόλο σε κάθε σας κίνηση και όχι φυσικά να σας πιέζουν ή να σας προκαλούν δυσφορία. Για μέσα στο σπίτι μπορείτε πάντα να επιλέξετε και το νυχτικό εγκυμοσύνης Vamp, 93% Micro-Modal και 7% Elastane , που βοηθάει το σώμα σας να παραμένει δροσερό και ταυτόχρονα σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, είτε να στραφείτε στο νυχτικό εγκυμοσύνης modal Vamp, που αποτελεί ιδανική επιλογή για εγκύους που θέλουν να διατηρούν το στυλ τους και να παραμένουν κομψές χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα τους ή να νιώθουν την παραμικρή δυσφορία. Στο ίδιο μήκος κύματος, όταν επιλέγετε εσώρουχα ή ρούχα εγκυμοσύνης για εξωτερικούς χώρους, στραφείτε σε ειδικές κατασκευές που είναι κατάλληλες για τέτοια χρήση και αποφύγετε τυχόν πειραματισμούς.


Μια έγκυος χρειάζεται πάντα τα καλύτερα εσώρουχα, που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ελαστικότητα, διαθέτουν την κατάλληλη σύνθεση για να διατηρήσουν σταθερή τη θερμοκρασία του σώματός της και φυσικά χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αισθητική, που θα προσδίδει στυλ και ασφάλεια σε κάθε γυναίκα. Τέτοιου είδους εσώρουχα μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, όπου διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από τα πιο αξιόπιστα και κατάλληλα εσώρουχα που θα σας κρατήσουν συντροφιά σε κάθε φάση της ζωής σας.