ποιο μαγιο μου ταιριαζει

Ξέρεις ποιο μαγιό ταιριάζει στο σώμα σου?

 Ένας πλήρης και “καλοκαιρινός” οδηγός για το πως να διαλέξεις το μαγιό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει τα κάλλη σου.Το να επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό για το σώμα σου είναι σίγουρο πιο απλό απ’ όσο μπορεί κανείς να φαντάζεται. Αρκεί να αναλογιστείς τα χαρακτηριστικά του σώματός σου, να δώσεις έμφαση σε αυτά που θέλεις να τονίσεις και φυσικά να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Στο εμπόριο υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα από μαγιό – πολύχρωμα, μονόχρωμα, με απότομα κοψίματα, κλασσική γραμμή, μοντέρνα – και το σίγουρο είναι πως εάν ξέρεις τι ακριβώς σου χρειάζεται δεν θα χρειαστεί να κουραστείς καθόλου για να το επιλέξεις. Ένα εντυπωσιακό μαγιό, που αναδεικνύει την προσωπικότητά και το στυλ μας, αποκτά ιδιαίτερη αίγλη, μαγνητίζει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Τι μαγιό ωστόσο πρέπει να επιλέξει κανείς ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του σώματός του;

Μικρό ή μεγάλο στήθος
Εάν πρόκειται για γυναικείο σώμα, τότε η συζήτηση ξεκινά από το μέγεθος του στήθους. Για ένα μικρό στήθος επιλέγουμε συνήθως μαγιό τα οποία στην κορυφή έχουν ειδική επένδυση με διάφορα διακοσμητικά, ή βολάν ώστε να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους. Στον αντίποδα, εάν πρόκειται για σώμα με μεγάλο στήθος προσέχουμε ώστε να αποφύγουμε τα έντονα μπικίνι ή τα μαγιό που διαθέτουν πολύ λεπτές τιράντες. Επιλέγουμε μαγιό με έξτρα στήριξη, ώστε το στήθος να παραμένει σταθερό, καθώς και με φαρδιές τιράντες που προσφέρουν ένα ακόμη πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Φαρδιά πλάτη
Υπάρχουν αρκετά τρικ τα οποία μπορείτε να επιστρατεύσετε στην επιλογή ενός μαγιό ώστε να σας βοηθήσει εάν διαθέτετε φαρδιά πλάτη και ώμους. Για παράδειγμα μπορούμε να επιλέξουμε ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό με μικρά “μανίκια”, τα οποία προσφέρουν ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ή μαγιό με ασύμμετρη λαιμόκοψη η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Μεγάλα ή μικρά οπίσθια
Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός μαγιό έχει να κάνει με το πως αυτό εφαρμόζει στα οπίσθια. Ένα σώμα με μικρά οπίσθια μπορούμε να το αναδείξουμε επιλέγοντας επί παραδείγματι μαγιό με ρίγες τα οποία δίνουν επίσης την ψευδαίσθηση μιας μεγαλύτερης περιοχής. Πρακτικά, τέτοιου είδους μαγιό (με γραμμές, ρίγες, κρόσσια) σας βοηθούν να τονίσετε την εν λόγω περιοχή και να αναδείξετε τα πόδια και το πίσω μέρος του σώματός σας. Αντίστοιχα, σε ένα σώμα με μεγαλύτερα οπίσθια, αποφεύγουμε τα μπικίνι κορδόνια ή πολύ λεπτό κόψιμο, γιατί συνήθως δεν κολακεύουν το σώμα μας. Επιλέγουμε συνήθως ολόσωμα μαγιό ή μπικίνι, το κάτω μέρος του οποίου είναι πιο φαρδύ, ώστε να καλύπτουμε συμμετρικά την εν λόγω περιοχή και παράλληλα να δημιουργούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι φοράμε κάτι άνετο και παράλληλα κολακευτικό.

Αθλητικό σώμα
Εάν διαθέτετε αθλητικό σώμα, τότε η επιλογή ενός μαγιό που θα τονίζει τη θηλυκότητα σας και θα δημιουργεί καμπύλες είναι επιβεβλημένη. Επιλέξτε μαγιό με φωτεινά χρώματα, στάμπες ή άλλα διακοσμητικά, που θα τονίζουν περισσότερο την θηλυκή σας πλευρά και αποφύγετε μαγιό τύπου σορτς, σκουρόχρωμα ή με απλή σχεδίαση, καθώς θα επισκιάσουν τη θηλυκότητά σας και θα αναδείξουν μόνο το γυμνασμένο σας σώμα.

Το κάθε σώμα μπορεί να βρει το μαγιό που του ταιριάζει καλύτερα, να εφαρμόζει πλήρως και εκτός από άνεση, να προσφέρει γοητεία και να κλέβει τις εντυπώσεις. Ό,τι τύπο σώματος και εάν διαθέτετε, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ υπάρχουν πάντα οι αντίστοιχες επιλογές σε μαγιό που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την προσωπικότητά και το γούστο σας και ταυτόχρονα να παραμείνετε κομψοί και με στυλ. Η εξόρμηση στην παραλία ή στην πισίνα με το κατάλληλο μαγιό, εκτός από μια στιγμή χαλάρωσης και ευεξίας μπορεί σίγουρα να μετατραπεί σε μια κίνηση τόνωσης της αυτοπεποίθησης και της γοητείας σας.