Φόρα όμορφες πιτζάμες μέσα στο σπίτι!

Στο Alexaki Underwear διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πιτζάμες, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά!Ο χρόνος που περνάμε μέσα στο σπίτι είναι πολύτιμος και μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε για να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία και κατάσταση. Οι πιτζάμες μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός μας για να πετύχουμε όλα τα παραπάνω. Εάν θέλετε να απολαμβάνετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης μέσα στο σπίτι, να κοιμάστε πιο άνετα και καλύτερα και ταυτόχρονα να νιώθετε πιο όμορφα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας δεν έχετε παρά να εγκαταλείψετε το σενάριο “φοράω ό,τι βρω μπροστά μου όταν γυρίζω σπίτι” και να στραφείτε σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας πιτζάμες.

 

Στο Alexaki Underwear διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πιτζάμες, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, και παροτρύνουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα οφέλη που προσφέρουν αυτές στη σωματική αλλά και πνευματική μας υγεία.

 

Το ύφασμα που σας χαλαρώνει

 

Ένα σετ πιτζάμες χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ευεργετικό για την ψυχολογία μας, καθώς μας προσφέρει άνεση, χαλάρωση και έναν συνεχή και ξεκούραστο ύπνο. Οι πιτζάμες κατασκευάζονται συνήθως από υλικά τα οποία χαρακτηρίζονται ως απαλά και δεν προσθέτουν έξτρα “βάρος” στο σώμα μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο άνετα όταν τις φοράμε. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να φοράς μια παλιά φούτερ μέσα στο σπίτι με το να φοράς ένα ζευγάρι βαμβακερές και ξεκούραστες πιτζάμες. Η απαλή υφή τους μας βοηθάει στο να κοιμηθούμε καλύτερα, ενώ παράλληλα διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός μας, χωρίς να καταγράφονται απότομες μεταβολές (πχ να νιώθουμε ότι ζεσταινόμαστε υπερβολικά).


Μας κρατούν ζεστούς

 

Οι πιτζάμες βοηθούν στο να ζεσταθεί ο οργανισμός μας πιο γρήγορα και στο να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία του σώματός μας. Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντιστέκονται στο κρύο και για αυτό μας διατηρούν άνετους και ζεστούς μέσα στο σπίτι. Η διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας σώματος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο να αποφεύγονται ιώσεις και κρυολογήματα. Η γυναικεία πυτζάμα Holline Aruelle, για παράδειγμα, αποτελείται από 100% βαμβάκι, το οποίο αρχικά επιτρέπει στο σώμα μας να αναπνέει ενώ παράλληλα το κρατάει ζεστό και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα απαλή υφή του βαμβακιού, προσφέρει μια ιδανική εμπειρία χαλάρωσης για μέσα στο σπίτι. Κάτι αντίστοιχο προσφέρει και η νεανική πυτζάμα Dilan Vamp που επίσης αξιοποιεί στο έπακρο όλα τα οφέλη της βαμβακερής σύνθεσης, για μέγιστη ζέστη και ισορροπία της θερμοκρασίας του οργανισμού μας.

 

Μας προετοιμάζουν για ύπνο

 

Αρκετοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο τους, ξυπνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας ή παλεύουν με την αϋπνία. Φορώντας πιτζάμες μέσα στο σπίτι βοηθάμε τον οργανισμό μας να προετοιμαστεί για τον νυχτερινό (ή και τον μεσημεριανό) ύπνο, καθώς ενεργοποιούμε τη διάθεσή μας για ξεκούραση και χαλάρωση. Ουσιαστικά, φορώντας πιτζάμες στέλνουμε σήμα στον οργανισμό μας να ξεκουραστεί, να κατεβάσει ρυθμούς και να χαλαρώσει και έτσι το σώμα μας είναι πιο έτοιμο από ποτέ για τον ύπνο που θα ακολουθήσει. Παράλληλα, οι πιτζάμες διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός μας κατά τη διάρκεια της νύχτας (δεν ζεσταινόμαστε ούτε κρυώνουμε) και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να διακόψουμε τη διαδικασία του ύπνου μας. Βάζοντας τις πιτζάμες περισσότερο μέσα στην καθημερινότητά μας βελτιώνουμε την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του ύπνου που απολαμβάνουμε.

 

Βελτιώνουν τη διάθεσή μας


Επιλέγοντας πιτζάμες με μοντέρνα σχέδια ή στυλ που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά μας και μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βελτιώνουμε και τη διάθεσή μας τις ώρες που παραμένουμε μέσα στο σπίτι. Ένα παλιό, ξεθωριασμένο ή τρύπιο ρούχο – που μπορεί να επιλέγουν αρκετοί για μέσα στο σπίτι – λειτουργεί αποτρεπτικά στο να μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα. Αντιθέτως μια πιτζάμα με ζωηρά χρώματα, όμορφα σχέδια, αστεία σχήματα ή λογοπαίγνια μπορεί να μας βοηθήσει να εκφράσουμε καλύτερα το προσωπικό μας στυλ, να παραμείνουμε μοντέρνοι και όμορφοι και μέσα στο σπίτι ενώ παράλληλα μας βοηθάει στο να νιώθουμε καλύτερα (ακόμη και εάν δεν το καταλαβαίνουμε άμεσα).

 

Οι πιτζάμες αποτελούν σίγουρα την καλύτερη επιλογή ένδυσης για μέσα στο σπίτι. Μας προσφέρουν άνεση και χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα μας βοηθούν να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να απολαύσουμε έναν ύπνο ή να ξαπλώσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας. Στο Alexaki Underwear θα βρείτε τις πιο μοντέρνες και συνάμα κομψές και ιδιαίτερες πιτζάμες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διάθεσή σας μέσα στο σπίτι και να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο την κάθε στιγμή που περνάει!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TAGS: