3 χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις τα κατάλληλα ισοθερμικά

Είτε ντύνεται κανείς για να πάει στη δουλειά του είτε πρόκειται να επιδοθεί σε κάποια αθλητική δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο, ένα ισοθερμικό που είναι κατασκευασμένο από τα κατάλληλα υλικά είναι σε θέση να προσφέρει την απαραίτητη θερμότητα που χρειάζεται το σώμα μας για να μην ξεπαγιάσει από το κρύο.
Ο Χειμώνας θέλει πολλά και βαριά ρούχα τα οποία θα μας κρατάνε ζεστούς όταν η θερμοκρασία πέφτει και ο υδράργυρος δείχνει ακόμη και κάτω από το μηδέν. Σωστά; Λάθος! Κρύο δεν σημαίνει απαραίτητα και πολλά έξτρα ρούχα πάνω στο σώμα μας. Ένα κατάλληλο ισοθερμικό είναι αρκετό για να μας κρατήσει ζεστούς και να βοηθήσει τον οργανισμό μας να διατηρήσει τη θερμοκρασία του, χωρίς να μας προσθέτουν επιπλέον όγκο. Είτε ντύνεται κανείς για να πάει στη δουλειά του είτε πρόκειται να επιδοθεί σε κάποια αθλητική δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο, ένα ισοθερμικό που είναι κατασκευασμένο από τα κατάλληλα υλικά είναι σε θέση να προσφέρει την απαραίτητη θερμότητα που χρειάζεται το σώμα μας για να μην ξεπαγιάσει από το κρύο.

Τα ισοθερμικά έχουν χαρακτηριστεί ως η κατάλληλη ενδυμασία για κάθε χειμερινή αθλητική δραστηριότητα, καθώς έχουν την τάση να απομακρύνουν τον ιδρώτα και να αποτρέπουν τον οργανισμό μας από το να χάσει πολύτιμη θερμότητα και ενέργεια. Ωστόσο δεν είναι όλα τα ισοθερμικά κατάλληλα, αλλά αντιθέτως πρέπει να πληρούν μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

 

1. Επιλέξτε ισοθερμικά που δεν… πιέζουν

 

Το ισοθερμικό δεν είναι ένα ρούχο που θα φορέσει κανείς για λίγη ώρα, για να αθληθεί ή να πάει μια βόλτα μέσα στο κρύο. Τα ισοθερμικά είναι “εργαλεία” που μπορούμε να εφαρμόσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σώμα μας για να μας κρατούν ζεστούς και να διαχειρίζονται την υγρασία του οργανισμού μας ό,τι και αν κάνουμε. Συνεπώς ένα ισοθερμικό πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα άνετο! Επιλέξετε ισοθερμικά εσώρουχα τα οποία εφαρμόζουν πλήρως και σωστά στο σώμα αλλά δεν πιέζουν. Η γυναικεία ισοθερμική φανέλα με κοντό μανίκι Helios, που διαθέτει στην αγορά η εταιρία μας, είναι από viloft, span. και elastan και εκτός από ιδανική για το κρύο αποτελεί ένα ρούχο που δεν ασκεί πίεση πάνω στο σώμα, χάρη στα κατάλληλα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και το ειδικό νήμα Viscose που δημιουργεί μια εξαιρετικά απαλή υφή και υπέροχη αίσθηση στο σώμα. Επιλέγοντας τέτοιου είδους ισοθερμικά απολαμβάνετε ταυτόχρονα τη μέγιστη προστασία από το κρύο ενώ παράλληλα ελέγχετε με τον σωστό τρόπο την υγρασία του σώματός σας.

 

2. Δώστε βάση στα υλικά

 

Δεν αρκεί απλά να σας πει κάποιος ότι ένα ρούχο είναι ισοθερμικό. Πρέπει αυτό να συνοδεύεται από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και φυσικά να έχουν χρησιμοποιηθεί τα σωστά υλικά για τη σύνθεσή του. Πριν αγοράσετε ισοθερμικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα επιμέρους υλικά τους και ζητήστε πληροφορίες για τη σύνθεσή τους. Τα ισοθερμικά που διαθέτει το Alexaki Underwear από viloft, είναι 100% φυσικής προέλευσης και κατασκευάζονται από πολτό ξύλου γεγονός που καθιστά τα εν λόγω ρούχα ιδιαίτερα φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά συνέπεια δεν κινδυνεύετε από αμφιβόλου ποιότητας υλικά που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και δερματολογικές παθήσεις. Μάλιστα, το ειδικό νήμα Viscose που χρησιμοποιείται στα εν λόγω ισοθερμικά της εταιρίας μας όταν αναμειγνύεται με polyester δημιουργεί ένα έξτρα στρώμα προστασίας που παγιδεύει τους θύλακες του αέρα και προστατεύει από το κρύο στο μέγιστο. Είναι πολύ σημαντικό τα ισοθερμικά που επιλέγετε να χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα (να μην χάνουν το σχήμα τους στο πλύσιμο) και να αποτελούν αξιόπιστες επιλογές ένδυσης που δεν θα σας προδώσουν.

 

3. Προσοχή ακόμη και στις ραφές

 

Τα ισοθερμικά είναι ρούχα τα οποία εφαρμόζουμε απευθείας πάνω στο δέρμα μας και είναι πολύ σημαντικό να έχουν σχεδιαστεί με τρόπο άρτιο και φυσικά να μην φέρουν ατέλειες. Πριν αγοράσετε ένα ισοθερμικό δείτε εάν πληροί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές κατασκευής και δώστε βάση ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια: τις ραφές. Μια τραχιά ή βαριά ραφή μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα μας, ενώ εάν υπάρχουν ατέλειες στις ραφές των ισοθερμικών τότε πρόκειται για ένα σημάδι ότι υστερούν σε ποιότητα και αξιοπιστία. Τα ισοθερμικά που μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη αφθονία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές οικολογικές προδιαγραφές ποιότητας standard 100 και έχουν σχεδιαστεί με βάσει του ότι έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα μας και πρέπει να το βοηθήσουν να αναπνέει. Χάρη στις τεχνολογικά προηγμένες τριχοειδείς ίνες του υφάσματος που διαθέτουν, τα εν λόγω ισοθερμικά, βοηθούν τον ιδρώτα να απομακρυνθεί από το σώμα μας και διατηρούν στεγνό τον οργανισμό μας.

 

Στο alexakiunderwear.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τη μεγάλη συλλογή από ισοθερμικά που προσφέρει η εταιρία μας και να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, γνωρίζοντας πως πρόκειται για ρούχα υψηλής ποιότητας που διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και θα σας κρατήσουν ζεστούς και ασφαλείς τον Χειμώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TAGS: